divendres, 10 de març del 2017

Matí en família al pati de l'escola, diumenge 12 de març

L'AFA i l'escola us convoquem a l'edició 2017 del MATÍ EN FAMÍLIA el diumenge 12 de març entre les 10.00 h i les 14.00 h.

Es tracta d'una activitat en què amb la participació de les famílies que així ho vulguin, compartim un matí per a dur a terme diverses tasques per a millorar el patí de l'escola dels nostres fills: envernissar les baranes de fusta, plantada d'arbres i plantes, cobriment de la reixa exterior...

Des de l'AFA, a més de donar suport a l'activitat, organitzem un petit esmorzar per a tots els que hi assisteixin. Us demanem la vostra col·laboració i us convidem a que porteu alguna cosa per menjar. Les begudes i tot el que manqui ho posarà l'AFA.

Si disposeu d'eines, us agrairem que ens ho feu saber i les porteu (serra elèctrica, màquina per posar i treure cargols, alguns pinzells i brotxes, màquina de polir fusta, ...).

A continuació hi podeu trobar un enllaç per fer una previsió de les famílies que hi podran assistir, les eines de les quals disposarem i si podeu portar alguna cosa de menjar.

https://goo.gl/forms/v5GsApZjRvCxLceH2

Us esperem a tots per gaudir d'un matí en família!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada